Mille får ni produkter godkendt af CFDA

Det er med store glæde, at vi kan offentliggøre vores CNCA-godkendte fabrik i Hundested, nu også har modtaget ni godkendelser fra CFDA (Chinese Food and Drug Administration). De ni godkendelser er fordelt på tre forskellige brands, der hver især tilbydes i tre forskellige aldersinddelte stadier.


 


Strenge kinesiske krav

I sommeren 2016 meddelte den kinesiske regering, at man ville indføre en række nye regulativer med intentionen om at fjerne ureglementerede produkter fra det kinesiske marked. Denne stramning, der trådte i kraft 1. januar 2018 mindskede antallet af modermælkserstatningsbrands på markedet med omtrent to tredjedele.
Premium kvalitet

Danmark er internationalt anerkendt for dets høje fødevarestandarder samt gode dyrevelfærd. Dette er blot en af årsagerne til, at netop Danmark er et ideelt sted at producere mejeriprodukter. Hos Mille går vi meget op i kvaliteten af de ingredienser vi bruger, da vi ønsker at tilbyde mødre et næringsholdigt og sundt supplement til deres børns kost.

Mejeriproduktionen har altid spillet en stor rolle i det danske samfund, og som resultat heraf har vi som land akkumuleret en unik viden og forståelse for, hvordan vi optimerer udnyttelsen af denne ressource. Tilbage i efteråret 2017 indgik vi et samarbejde med Københavns Universitet, der betyder, at vi kan informationsdele med forskere og eksperter, og derved levere de bedste produkter til vores forbrugere.


På vores 13.000kvm Fabrik i Hundested, der er godkendt under HACCP, FSSC 22000 Fødevaresikkerhedssystem samt CNCA, ser vi frem til at producere modermælkserstatning til endnu flere familier verden over. 
Find os her


MILLE FOOD A/S

CVR: 37988987

Unovej 1

3390 Hundested
Danmark

E-mail: info@millefood.dk

Telefon nr.: +45 32 12 18 88

​© 2019 Mille Food A/S. Alle rettigheder forbeholdes.