Mille Food A/S kunne i dag fejre en ny milepæl

​Mille Food A/S kunne i dag fejre en ny milepæl: Afsendelsen af de første produkter produceret på vores fabrik i Hundested.

Til indvielsen gæstede både beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen(V) og Kinas ambassadør Deng Ying vores fabrik i Hundested, der overværede første leverance modermælkserstatning sendt afsted mod Kina.


 


En helt unik virksomhed, der rummer et stort potentiale, ikke mindst på grund af den stigende efterspørgsel på markedet. Jeg ser frem til at følge jeres udvikling tæt, og følge hvordan I udnytter og udforsker de mange muligheder I har, sagde Troels Lund Poulsen.Planen om at etablere en fabrik blev igangsat i sommeren 2016, da en stramning af reglerne for modermælkserstatningsindustrien i Kina blev offentliggjort. Med målet om at forbedre forbrugernes forståelse af de mange brands, samt sikre, at kvaliteten og standarderne på markedet overholdes, besluttede den kinesiske regering at implementere de nye regler per 1. januar 2018.

Kinesiske forældre er meget omhyggelige, når de udvælger fødevarer til deres børn. De bruger gerne mange timer på at undersøge, hvilke modermælkserstatningsmærker, der opfylder netop deres børns behov.

Deng Ying pointerede, at Mille og andre danske virksomheder har en helt speciel stjerne hos de kinesiske forbrugere, hvilket rummer et stort potentiale for danske fødevarer på det kinesiske marked.​
Hos Mille Food har vi stor forståelse for behovet for at sikre sig, at ens børn får en sund og næringsrig kost, hvorfor vi gør en dyd ud af at håndplukke de ingredienser, vi bruger i vores produktion. På vores fabrik i Hundested opretholder vi en høj kvalitetsstandard, da vi kun ønsker at tilbyde produkter af allerhøjeste kvalitet – som Adm. Direktør Steve Wang siger – vi kan og vi vil levere den bedste modermælkserstatning til Kina.


Find os her


MILLE FOOD A/S

CVR: 37988987

Unovej 1

3390 Hundested
Danmark

E-mail: info@millefood.dk

Telefon nr.: +45 32 12 18 88

​© 2019 Mille Food A/S. Alle rettigheder forbeholdes.