Nykøbing FC og Mille Food indgår omfangsrigt sponsorsamarbejde

​Som en del af den nye aftale med Nykøbing FC vil Mille Food være synlige på spillernes trøjer, når de fremover spiller på udebane.


For at fejre vores nye partnerskab, havde vi inviteret en række af vores vigtigste samarbejdspartnere i Kina til at overvære Nykøbing FC’s sæson finale. Et brav af en kamp, der skabte en fantastisk stemning på station – ikke mindst blandt vores gæster, der var benovet over den danske fodbold atmosfære.
Efter kampen afholdte vi en officiel signing-ceremoni, hvor Steve Wang direktør for Mille Food og Axel Castenschiold direktør for Nykøbing FC begge gav udtryk for deres tiltro til samarbejdet.

- Vi er utroligt glade for den her aftale. Både på det økonomiske plan, men så sandelig også, fordi vi som fodboldklub og virksomhed passer godt sammen. Nykøbing FC skal i Superligaen, og Mille Food vil være blandt top-seks over de største leverandører af babyfood i Kina. Vi har derfor begge et ambitiøst mål, og begge parter arbejdet målrettet samt kontinuerligt mod dette, udtaler direktør for fodboldklubben Nykøbing FC, Axel Castenschiold.


Danmark har altid været en fodboldnation, hvor sporten har betydet meget for lokalsamfundene og deres sociale sammenhold. At man på tværs af aldersgrupper og praktiske færdigheder kan mødes og glædes over en sport, har haft signifikant betydning for den kultur vi i dag har i Danmark.
Nykøbing FC rummer et værdisæt som vi hos Mille kan relatere til. Vi mener ligeledes, at glæde og sundhed er to faktorer, der skal kæres for i Danmark. Med sponsoratet er det vores håb, at Nykøbing FC kan komme nærmere sin målsætning om oprykning til Superligaen i 2020.


Vi ser frem til at følge Nykøbings FC’s videre færd, når den nye sæson starter på den anden side af sommerferien. 
Find os her


MILLE FOOD A/S

CVR: 37988987

Unovej 1

3390 Hundested
Danmark

E-mail: info@millefood.dk

Telefon nr.: +45 32 12 18 88

​© 2019 Mille Food A/S. Alle rettigheder forbeholdes.