Kronprins Frederik fejres til Royal Run

​Et løb for hele Danmark. Med 70.575 deltagende løbere fordelt på 5 byer blev vores kommende konges 50-årsdag fejret med manér. Som det fjerde destination på kronprinsens rute gennem Danmark, var H.C. Andersens hjemby spækket med løbeklar odenseanere. Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel holdte en flot åbningstale, som blev det officielle startskud til Royal Run i Odense. Foruden hovedaktiviteten, selve løbet, bød Odenses gader også på familievenlige aktiviteter og en god stemning.
Som den eneste by i Danmark, havde kronprinsesse Mary valgt også at deltage på 10 kilometers distancen i Odense, der var sat til start kl. 16:35. Hendes deltagelse var dog uden kronprinsen, som løb One Mile-distancen med start kort forinden, kl. 15:40. Kronprinsens samlede rute inkluderede fire One Mile-distancer med et afsluttende 10 kilometers løb i København.
Med et hold på godt 40 deltagere mødte vi selv talstærkt op i Odense for at bidrage til Danmarks vel nok største fødselsdagsfejring af kronprins Frederik. En solrig dag, der emmede af glæde, hygge og sammenværd gjorde dagen til noget helt specielt. 

Find os her


MILLE FOOD A/S

CVR: 37988987

Unovej 1

3390 Hundested
Danmark

E-mail: info@millefood.dk

Telefon nr.: +45 32 12 18 88

​© 2019 Mille Food A/S. Alle rettigheder forbeholdes.