DK Dansk

Forskning og innovation

Introduktion

Innovation er afgørende for at Mille Food kontinuerligt kan udvikle sunde og nærende produkter

Velkommen til Mille Food Forskning og Innovation.

Mille Food’s forskningsorganisation bygger på den strukturerede innovationskultur, der er tradition for i Danmark, kombineret med det agile og hurtige VUCA-innovationsmiljø i Kina. Kombinationen af de østlige og vestlige innovationskulturer giver grobund for stærk vækst og levering af både forskning og produktudvikling til både det nuværende og fremtidige marked. 

Mille Food’s forskning og partnerskaber spiller en vigtig rolle i forhold til at levere sikre produkter med høj kvalitet og optimal ernæring til kommende generationer. Vi anvender forskning, indsigter, og trends til langsigtet værdiskabelse. Dette giver en dynamisk vækst for Mille Food med hensyn til vores kompetencer, løsninger og markedsandel. 

 Således stræber vi efter at implementere den nyeste viden i vores produktudvikling og samarbejder med ledende globale institutioner. Vi udvider løbende Mille Food’s pipeline indenfor forskning, drevet af vores stærke interesse i den nyeste ernæringsforskning, fremskridt indenfor ingredienser og teknologisk innovation.

- Forskning og Innovations teamet

Hvordan arbejder vi

Lær mere om hvordan vi arbejder hos Mille Food

Vidensbase

Kosten er en af de vigtigste faktorer i livets første tusinde dage. Lær mere her