DK Dansk

Forskningsinfrastruktur

Hos Mille Food anerkender vi modermælk som den foretrukne ernæring for spædbørn. Modermælk har en række bioaktive ingredienser med positive effekter, der rækker ud over simpel opfyldelse af behov for makro- og mikronæringsstoffer. Modermælk styrker blandt andet udviklingen af immunforsvaret, tarmsystemet og de kognitive funktioner. Men modermælk er ikke altid en mulighed for spædbarnet, og derfor kan der gives modermælkserstatning.

 I Mille Foods forsknings- og udviklingsarbejde stræber vi efter at udvikle modermælkserstatninger og tilskudsblandinger med fokus på spædbørns særlige behov. Derudover er det nødvendigt med ordentlig omhu og kontrol for at fremstille produkter af ekstraordinær høj kvalitet.

Vi er overbeviste om, at forskning er uundværligt i udviklingen af modermælkserstatninger og tilskudsblandinger af højeste kvalitet med sikring af kontinuerligt høje standarder og optimering af sammensætningen af produkterne. Derfor er Mille Foods modermælkserstatninger og tilskudsblandinger udviklet med henblik på at give passende ernæringsmæssig støtte til optimal vækst og udvikling af de spædbørn og småbørn, for hvem modermælk ikke er en mulighed. Det er umuligt fuldstændigt at kopiere modermælk, men der gøres en stor indsats for at udvikle erstatningsprodukter, der sikrer barnet en god basis for vækst og udvikling. For at opnå dette, fokuserer vi blandt andet på vigtige komponenter og egenskaber i modermælk. 

 Med baggrund i den seneste teknologiske udvikling og viden forstår vi mere og mere om vigtigheden af amning og bestanddelene i modermælk. Med det formål konstant at forbedre sammensætningen af vores modermælkserstatninger og for at opnå en dybere forståelse af ernæring i de tidlige faser af opvæksten samarbejder vi med velansete universiteter, herunder Københavns Universitet og Wuhan Universitetet i Kina.

 Vores R&D team består af kompetente medarbejdere med forskellige baggrunde indenfor sundhed og teknisk ekspertise indenfor fødevarevidenskab, børneernæring, molekylære og funktionelle egenskaber ved ingredienser, såvel som generel fødevarefremstilling.