DK Dansk

Jobmuligheder

"Ønsker du at arbejde i én af Danmarks mest vækstende mejerivirksomheder, hvor spændende og udfordrende arbejdsopgaver er med til at udvikle dig dagligt? Så er Mille Food måske stedet for dig."

Vi leder altid efter motiverede og ihærdige medarbejdere, som kan bibringe værdi og engagement. Du kan sende din ansøgning til én eller flere af nedenstående jobmuligheder. Ansøgninger sendt pr. e-mail vil grundet GDPR-reglerne ikke blive besvaret eller indgå i et evt. rekrutteringsgrundlag.

Produktion

I vores produktion beskæftiger vi operatører med et rigtig godt øje for kvalitet og omhyggelighed. Vores produktion er delt op i tre afdelinger. Et depalletizer-område, hvor dåserne pakkes ud og placeres på linjen, et renrum, hvor produkterne mixes og fyldes på dåser, der efterfølgende seames, og en pakkelinje, hvor dåserne får låg på og pakkes i kasser. 

Om dig: Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat og erfaring med operatørarbejde i fødevare- eller medicinalbranchen.

Send ansøgning

Lager

På vores lager sørger vores dygtige lagerarbejdere for, at alle råvarer modtages efter de høje krav og standarder, som er defineret af danske og kinesiske myndigheder samt FSSC 22000. Råvarerne opbevares på vores råvarelager og distribueres videre til produktionen. Færdigvarer pakkes og sendes ud af huset. 

Om dig: Det er et krav, at du har truckcertifikat og en fordel, hvis du har erfaring fra lignende arbejde i en fødevare- eller medicinalvirksomhed. 

Send ansøgning

Administration

Vores administration består af en række opgaver inden for supply chain, logistik, økonomi, administration, HR og projektarbejde. 

Send ansøgning

Vedligehold

Vores dygtige teknikere bidrager til at sikre, at vores produktionsudstyr har en høj driftsikkerhed med konstant fokus på kvalitet og compliance.

Om dig: Du skal have en teknisk baggrund med erfaring med fra lignende jobs i fødevare- eller medicinalindustrien.

Send ansøgning

Kvalitet

Kvalitet og kvalitetskontrol har i sagens natur et meget stort fokus i Mille Food, både for så vidt angår processer og produkter in house, men også for de leverandører, vi samarbejder med.

Om dig: Du skal have en relevant faglig baggrund inden for QA/QC samt erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien.

Send ansøgning

Forskning og udvikling

Mille Foods forskning og partnerskaber spiller en vigtig rolle i forhold til at levere sikre produkter med høj kvalitet og optimal ernæring til kommende generationer. 

Send ansøgning