DK Dansk

Kompetencer

Effektiv styring af kvalitet og fødevaresikkerhed kræver de rette kompetencer i hele organisationen. Som en selvfølgelighed besidder og udvikler Mille Food den nødvendige ekspertise inden for kvalitetsorganisationen til at understøtte vores produktion med risikoanalyser, produktforståelse, produkt-tests og frigivelse af færdigvarer til salg.

Men det vigtigste er at sikre, at alle hos Mille Food har en dybdegående forståelse for og opmærksomhed omkring de kritiske aspekter inden for kvalitet og fødevaresikkerhed, som de har direkte indflydelse på. Det er derfor vi sørger for at ansætte medarbejdere med de rette kompetencer; vi sørger for et grundigt introduktionsforløb for nye medarbejdere, og vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling og med at have den rette kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur i virksomheden.

Kvalitet er som sådan meget simpelt: At opfylde kundernes krav. Udfordringen er til fulde at forstå kundernes krav og dernæst definere alle processer og aktiviteter, så det sikres, at kravene opfyldes.

For vores produkter betyder det, at vi skal fremstille produkter, der har en overlegen ernæringsmæssig profil, og at vi kontinuerligt kan leve op til det. Det betyder også, at vi har styr på de klassiske fødevaresikkerhedsmæssige risici som fremmedlegemer og mikrobiologisk kontaminering via effektive processer, systemer, og kompetente medarbejdere. Det betyder desuden, at vi leverer produkter i emballage af høj kvalitet, der giver optimal beskyttelse og holdbarhed.

Et andet vigtigt emne er ydeevne (performance level). Vi tror på ”nul fejl”, og med de følsomme kunder, som vi betjener – babyer og småbørn – kan det ikke være anderledes.