DK Dansk

Mille standard

"Mille Standard" er vores tilgang til kvalitet og fødevaresikkerhed og de krav, som er relevante at overholde både internt hos Mille Food, og som skal overholdes af vores leverandører.

"Mille Standard" er udviklet af Mille Food med det formål at levere den højeste kvalitet i markedet for modermælkserstatninger og tilskudsblandinger – højere end myndighedskrav fra EU, Danmark og Kina samt internationale industristandarder. Således dækker standarden ikke bare EU- og kinesisk lovgivning for vores produkter. Standarden dækker også internationale standarder for modermælkserstatning og produktion i Codex Alimentarius udviklet af FAO og WHO. Derudover er kravene i henhold til FSSC 22000 integreret i Mille Standard, der imidlertid er suppleret med en række tekniske krav til udstyr, processer, og tests, som både vores egen fabrik og leverandører skal leve op til.

Mille Standard sikrer, at vi ikke kun opfylder love og myndighedskrav, men at vi går længere og sigter højere i vores stræben efter den højest mulige kvalitet og fødevaresikkerhed.